Utilitec Business Solutions

Utilitec Business Solutions BV opereert als multidisciplinair installatiebedrijf, dicht bij haar opdrachtgevers in de meest uiteenlopende marktsegmenten, met de instelling als allround technische dienstverlener en solutionprovider. Hoog in het vaandel staan kwaliteit, flexibiliteit, beschikbaarheid, toewijding en klantgerichtheid. Dat alles door te werken met kwaliteitsborgingsystemen voor planning, veiligheid, duurzaamheid en milieu volgens ISO 9001 (2019)/VCA** en BREEAM, met BIM-Revit.

Integrale aanpak, toegevoegde waarde, geïntegreerde systemen en oplossingen, worden op professionele wijze met de opdrachtgever gecommuniceerd en planmatig uitgevoerd. Continuïteit en duurzaamheid onder welke omstandigheden dan ook, is voor beide partijen een ervaring, met als doel een relatie op lange termijn, dus een win-win situatie. Een opdrachtgever maximaal ontzorgen op het gebied van technische dienstverlening. Nu en in de toekomst.

Projectaanpak

Uw project wordt integraal aangepakt en door uw vaste aanspreekpunt, onze projectmanager, begeleid, van offerte tot oplevering. Mede door de vestigings-spreiding en landelijke dekking, organiseert de projectmanager de offertes, de opdracht, de financiële- en installatie voortgangsplanning, steeds samen met uw en ons bedrijfsbureau. Dus er is altijd en bij voortduring een rapportage beschikbaar over de status van Uw project, U bepaalt dus of dat een rapportage is van de financiën, materialen, personeels- en kwaliteitsborging en planning.

Vertrouwen en continuïteit in het installatieproces zijn dus geborgd. Onze veelzijdige specialisten in de installatietechniek houden altijd rekening met Uw wensen en eisen en hanteren hierbij een functionele benadering, gekoppeld aan expertise van:

  • Maatwerk oplossingen en concepten.
  • Kwaliteitsborging middels Dekra (Kema) ISO 9001 (2019) en Tv VCA**.
  • BREEAM, BIM-Revit.

Kernactiviteiten

De mensen achter de organisatie van Utilitec Business Solutions, analyseren, implementeren en beheren uw technische installaties over de volledige breedte van de gebruikersmarkt, dus een integrator van diensten van gebouw gebonden installaties en systemen, welke voldoen aan de nationale en internationale normen en voorschriften.

Oplossingen voor:
Utiliteits oplossingen
Datacenter solutions
ICT-en netwerkoplossingen
Licht-, kracht- en noodstroominstallaties
Klimaat installaties
Beveiliging installaties
Inspecties
Service en onderhoud 24/7

In:
Kantoren en BedrijfsgebouwenDatacenters en Computerruimtes
Datacenters en Computerruimtes
Hotels en Restaurants
Zorgcentra en Scholen
Retail

Bij:
Eindgebruikers
Data- en telecom providers
Bank- en verzekeringswezen
Projectontwikkelaars en aannemers
Overheden

© Copyright 2023 | Utilitec Business Solutions